Ők is minket választottak...
Örömünkre szolgál, hogy a Szállás Outlet csapatával együtt értékesíthetjük szabad kapacitásunkat. A promóciós kampányok segítségével a kevésbé forgalmas időszakokban is magas foglaltságot érünk el együtt, mindezt úgy, hogy közös munkánk során a legfontosabb, szállodánknak fontos szempontok is teljesülnek: precizitás, gyorsaság, rugalmasság, segítőkész és korrekt hozzáállás, pontos pénzügyi elszámolások. Együttműködésünkre a jövőben is számítunk.

Bárdi Róbert vezérigazgató
Gunaras Resort Spa Hotel****superior
Szívesen dolgozunk a SzállásOutlet-tel, mert a hatékony marketing kampányaiknak köszönhetően jelentős vendégéjszaka számot generálnak szállodánkban. Ezáltal a holtidőszakokban nagyban hozzájárulnak a szálloda jobb kihasználtságához

Kovácsné Paár Gabriella értékesítési igazgató
Hotel Klastrom***
Azért szeretünk az Hotel Outlet Kft-vel együttműködni, mert a vendégek előzetes, korrekt tájékoztatásával a szálloda munkáját is nagy mértékben elősegítik. Ezúton is köszönjük!

Szolnoki Viktória, szállodavezető
Hotel Relax***,Sárvár
Köszönjük a több száz vendéget, akik a SzállásOutlet jóvoltából jutottak el szállodánkba és köszönjük a dolgozóiknak, hogy bármikor kedvesen és segítőkészen álltak a rendelkezésünkre! Köszönjük a hasznos marketing tevékenységet is, melynek segítségével az Espa Bio & Art Hotel**** egyre nagyobb ismertségre tehet szert!

VÉGH Szilvia értékesítés és marketing
Espa Bio & Art Hotel****
"Kedves szállodánkat töltő Iroda!

Biztosan vannak Önnek is megbízható partnerei. Ha szeretné növelni ezek számát és szakmai és anyagi biztonságban dolgozni, akkor nyugodtan választhatja az Indul6unk csapatát. Ők nagyon vigyáznak arra, hogy kipróbált partnerekkel dolgozzanak együtt, így az utas, illetve a szállodában a Vendég a szolgáltatók jó hírét viszi tovább. A szerintünk egyébként nagyon fontos erkölcsi megbízhatóság mellett a mai világban az anyagi sem mellőzendő. Két éve dolgozunk együtt teljes összhangban e területen is, napra pontosan tudva és betartva az elszámolás rendszerét. Úgy gondoljuk, a jó partneri kapcsolathoz mindez bőven elegendő."

Nagy László, ügyvezető
Vendég-Vár Kft. - Radio Inn
"Nálunk a stabilitás a legfontosabb, ezért választottuk stratégiai partnerünknek a SzállásOutletet"

Klemm Balázs tulajdonos
Service4you Hotel Managment
"Köszönjük a nyitáshoz szükséges nagy mennyiségű előfoglalást"

Kauser Gábor szállodaigazgató
Grand Hotel Aranybika
"A nyitásunk óta a legmegbízhatóbb értékesítési csatornánk a SzállásOutlet"

Gombás Péter tulajdonos
Club Kehida Aparthotel
"Köszönjük! Együttműködésünk óta több mint 15 000 vendégéjszakát értékesítettek szállodánknak"

Jarabek Bence szállodaigazgató
Aquarell Hotel Cegléd
"Köszönjük! A legkritikusabb időkben is kiegyensúlyozott mennyiségben értékesítették a szabad kapacitásainkat"
"Kedves SzállásOutlet! Önök nélkül nem indulhat szezon, köszönjük a vendégeket!"

Gergály Tamás értékesítési igazgató
S4Y Balatoni régió
Kedves SzállásOutlet Csapata!

A Mátrafüredi Gyöngyvirág Hotel vezetősége nevében köszönjük korrekt együttműködésüket. Önöket mindig meg találjuk telefonon, ahol meg tudjuk beszélni az aktuális teendőket. Több más hasonló cég keresett meg bennünket, de mi csak az Önök csapatával dolgozunk a jövőben is, mert itt mindig korrekt, naprakész az elszámolás, kedvesek a kollégák. Örülünk, hogy "egymásra" találtunk, csak így tovább!

Tóth Katalin
Gyöngyvirág Hotel Mátrafüred
Szinte a kezdetektől szerződésben állok Velük, és őszintén mondhatom – mint értékesítési vezető és tulajdonos is egyben - Ők a legmegbízhatóbb partnerünk, akik mindig naprakészek és elérhetőek. Kollegáik kedvesek és segítőkészek. Hosszú évek alatt tapasztalataim az bizonyították hogy az üzleti életben nem elég számokat és eredményeket felmutatni, a jó kapcsolat szintén egy meghatározó alappillére egy jól működő vállalkozásnak. Azt gondolom az Ő profizmusuk ebben a két dologban mutatkozik meg, hiszen az eredményeik magukért beszélnek és a kapcsolatunk barátinak mondható. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Lánczos Benkő Tímea
Hotel Mediterrán
Nagyon megbízható Partnercég! Örömünkre szolgál, hogy az online értékesítés ezen területén profi szakemberekkel működhetünk együtt! Egy-egy kuponos kampány segítségével sikerült a szezonalitásból fakadó hátrányt leküzdeni. Kezdeti bizalmatlanságunkat a térhódító értékesítési formával szemben, teljességgel sikerült eloszlatniuk. Hatékonyság, rugalmasság, profizmus!

Lionkó Tímea, értékesítési vezető
Hotel Aqua Eger***
Örülök, hogy a SzállásOutlet-tel dolgozhatunk és köszönjük a biztos és biztonságos (beleértve az anyagiakat is!) hátteret, a folyamatos marketingtámogatást és megjelenési lehetőséget, ami nemcsak a SzállásOutlet-et, hanem az együttműködő szállodákat is megismerteti a felhasználókkal. Külön kiemelném az Utazás Kiállításon való megjelenést, ami valóban a "legnagyobb durranás" volt a szállodás és az utazási irodai szakma szerint is, legyen az a stand megjelenése, az állandó attrakciók (mert ennyi celeb egyszerre csak a La Contessában szokott lenni J ) és az a tény, hogy ennyi független szálloda együtt még nem épített közösen üzletet! Kollégáim elégedettek az ajánlatok nyilvántartásával, a számlázással és a kifizetések precizitásával, ahogy az online felületek egyszerű, biztonságos kezelhetőségével is. Kollégáim és vendégeink is, együttesen kimagaslóan jónak és egyedülállóan gyorsnak találják azt az ügyfélszolgálati hátteret (telefonos, személyes), ami a SzállásOutlet-et egyedülállóvá teszi jelenleg a magyar online-piacon. Továbbra is együtt utazunk Veletek a minőségben!

Pakuts Tamás General Manager
La Contessa Castle Hotel & Conference Center
Pár hét múlva már egy éve lesz, hogy együtt dolgozom Veletek. Ha összegzem ezt az egy évet, akkor minden téren csak a legjobbakat tudom mondani mind az Irodátokról, mind a kollégákról. Tapasztalatom alapján mindenki munkájára a precízség, pontosság mellett a gyorsaság is jellemző. Nagyon örülök annak, hogy az akciós csomagok összeállításában hallgattam rátok, úgy a programok, mint az ár szempontjából. Ennek örvendetes eredménye az lett, hogy 2011.júniusa óta a Domínium Vendégház folyamatos telt házzal üzemel! Köszönöm, hogy együtt dolgozunk, és remélem, hogy ez a sikeres közös munka még évekig fog tartani!

Molnár Magdi
Domínium ház
A SzállásOutlet.hu csapatával mindig öröm együtt dolgozni, kreatívak, rugalmasak, segítőkészek és kitűnő partnerek az értékesítésben. Nyugodt szívvel ajánljuk Őket minden kollégának és leendő partnernek.

Lantos Árpád - szállodaigazgató és Vig Erika, Tar Zsuzsanna Sales Representative
Hotel Silvanus**** Visegrád
Azért szeretjük a SzállásOutletet mert, - dolgozói minden segítőkészen állnak a közös munkához, - megbízható partner - kapcsolatkörének folyamatos növelésével, a mi munkánkat is segíti - körültekintő,naprakész

Köszönjük

A hosszú munka reményében:
Minárovics Ágnes
Thermál- Park Egerszalók
Azért szeretjük a SzállásOutletet, mert - sok ember számára eljuttatja ajánlatainkat, - megbízható partner és korrekt a Vásárlókkal, - alkalmazkodik a szállodánk elvárásaihoz, - kreatív, mindig van új ötlete,

Muhel Ágnes Értékesítési vezető
Hotel Eger***&Park****